Dutch flag
time  in

Diensten

Op BLueBoX worden een aantal diensten aangeboden aan de gebruikers. De meest gebruikte dienst is email. Ons email systeem is zodanig ingericht dat alle emails automatisch worden gescanned op virussen, en spam mail wordt automatisch herkent en voorzien van een merk. Hierdoor zijn de gebruikers goed beschermd tegen de meeste email problemen. Ook bieden wij een web based email interface, zodat de gebruikers ook vanuit een internet cafe gebruik kunnen maken van hun email mogelijkheden op BLueBoX.

Op BLueBoX gaan wij uit van een "fair usage policy" wat inhoudt dat iedereen alle resources kan gebruiken, als niemand anders daar hinder van ondervindt. Dit heeft als voordeel dat de email boxes in principe ongelimiteerd zijn, en dat het ook geen probleem is om grote email berichten te ontvangen.

Ook is het mogelijk voor de gebruikers om hun eigen website te hebben op BLueBoX. Ook hier geldt weer de "fair usage policy". Op BLueBoX kan een ongelimiteerd aantal websites worden gehost voor iedere gebruiker, met bijbehorende email aliassen.

Een andere dienst die wordt aangeboden op BLueBoX is het verzorgen van een nameserver dienst. Hiermee worden gebruikers in staat gesteld om een mooie domein naam te koppelen aan het statische IP adres van hun internet provider.